30 March 2011

Minta tolong!!

Posted by MamaShiLa at 11:32 AM
Mahu minta tolong 
kepada kawan-kawan

Nak cari benda ni
Changing table sekali ngan bath tub

2 bulan lepas dh survey kedai kat trg ni
Ada jumpa 1 tapi x beli lagi
Minggu lepas pg kedai tu nak beli dia cakap 
Dah sold out n x re-stock sbb mcm x laku
Hadeh..pedih hati mak mendengarnya
Menyesal pon ada kenapa la tak beli terus masa dtg dulu kan
Xpela..takde rezeki..

Survey kat internet
Banyak kedai yang dah sold out
Meja ni ada brand My Dear dan Mothercare

Mothercare punye sangatla mahal..
Jadi nak beli yg My Dear aje..
Dah survey kat internet
Barang ni ada jual kat Baby Jaya
Korang yg duk KL, tau tak kedai ni kat mana?
n kot kot korang tau kat mana lagi benda alah ni dijual
Harap dpt gitau ye..

kalau takde yg mcm tu,
macam ni pon ok gak..


Kalau sape-sape ada info harap dpt gitau ye..tq uolss!

2 comments:

Iryani Noor on March 30, 2011 at 11:55 AM said...
This comment has been removed by the author.
Iryani Noor on March 30, 2011 at 12:22 PM said...

ada satu kedai baby jaya kt area ampang..
nk aku tlg beli kn ke??
ape2 text aku ekk
0197844050

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device