23 March 2011

Rezeki baby hari ini..

Posted by MamaShiLa at 4:23 PM
A quick update
Baru je ngidam-ngidam Red Velvet Cake/Cupcake
Tapi dok pandai buat

Surprisingly, seorang student ku telah menyusahkan dirinya utk membuat sendiri cake tu dan hantar ke bilik
Oh terharu
Terima kasih banyak-banyak Diyana
X tau nak cakap apa dah
Tinggal nak mamam je
X sabau

Siap wrap cantik-cantik...Suka!

Ladybird itu sgt menggoda

Dapat lagi 2 cuppies...sorang tutor kat jabatan aku
Noorlyn namanya
Dia dah nak pg buat PhD kat UKM
Dia dtg bersama 2 cuppies yg comel ini utk say goodbye..
Huhu...sedih rasa..
And good luck to Noorlyn..
Insyallah kita jumpa di sana nnt..

Yummeh!
Background soklan final exam tu...hehe

Maaf...
cuppies ni sume sgt comey tapi kualiti gambar menggunakan iPhone8 (korang ada?) ni sgt2 buruk jadinya..ekeke

3 comments:

Iryani Noor on March 23, 2011 at 5:53 PM said...

ngegegege... jeles jelessss... teringin nk mkn kek nieee....

farah fauzi on March 24, 2011 at 10:02 AM said...

haha..i ader iphone10..hehe...lg upgrade..ekeke

diyana said...

hehe. malu pulak wase. lupe nak pesan, cake tu tak merah sgt sbb terlebih koko. patot cakap kek maroon velvet aritu.tp da nervous ber-dooh. :P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device