16 March 2011

Jangan Pernah Berubah

Posted by MamaShiLa at 11:17 AM
Cam biasa..entry merapu-rapu aku 
Sebabnya sedih dan keciiiwa x dpt berhubung ngan suami 
Jadi apa-apa lagu sedih semua aku layan saat ni
Ekeke..

Nak share lagu ni
dari ST12 (bahasa Indonnya este12)

Lirik yang kena sikit ngan aku..

"Ku ikhlas tuk bertahan"

Bertahan ni..bertahan air mata dari mengalir
walau dlm dada ni tuhan je tahu
seb baik ada anak-anak yang boleh hiburkan hati
termasuk kat dlm perut ni..
:)

3 comments:

ninieZUERYANNIE on March 16, 2011 at 2:07 PM said...

shila, be strong k..

ashra on March 16, 2011 at 2:17 PM said...

jgn sedih2 k?insyaallah,nanti da dapat ctc,berbunga2 hati..

btw,hubby ko 2minggu kat offshore,2 minggu off day ke?confuse jap dgn mbr aku sorang lagi..

MamaShiLa on March 16, 2011 at 2:50 PM said...

nini...ok..tq..dr luar nampak kuat je..dlm berkecai2 dh hati...

Ashra..tq jugak..ha ah...2 minggu di lautan..2 minggu di daratan...di daratan tu fully off day la unless kena g training..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device