30 September 2011

Day 7: Herbalife

Posted by MamaShiLa at 3:29 PM
Day 7

Actually hari ni hari cuti HL aku (hahaha...ada cuti yek!)
Aku ganti 1/29 puasaku..dan hari ni juga weighing day...

Hati berbunga-bunga bila timbang dan weight loss aku  adalah...
-3.9kg !!

wallla!!!!!
Walaupun mcm banyak je kan 3.9 kg...tapi kalau dibaca my first entry about Herbalife, 20kg weight loss needed to gain my ideal BMI

20 - 3.9 = 16.1kg

So....jgn rasa happy sangat Shila wei.....ada 16 kg lagikssss!!!
caiyok!

Untuk esok dan lusa...which is our weekend...aku nak cuti 2 hari from HL...(cuti lagik!)  
Alhamdulillah...Ya Allah terima kasih dan semoga aku semakin kuat mengharungi hari-hari dietku!

3 comments:

aimi shaniza on September 30, 2011 at 3:48 PM said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh....sgt kagum...sy benar2 sudah terpengaruh ni.bape lama nk abihkan satu set ek....

MamaShiLa on September 30, 2011 at 4:04 PM said...

Aimi...kalau consume betul2...setengah bulan je aimi satu set tu...tu yg ila berjimat cermat jugak...

Mrs. Eeza Herman on October 4, 2011 at 3:04 PM said...

iza pun minum gk..tp dua botol je pastu berhenti psl xlarat la..susu tak dapat byk bila minum shake..maybe psl iza minum air pun kurang...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device