28 September 2011

Day 6: Herbalife

Posted by MamaShiLa at 9:51 AM
Day 6

Aku hanya amik HL utk breakfast sbb aku masih lagi lelah
Utk breakfast mcm biasa aku amik macam hari2 sebelumnya

Ingatkan lunch nak amik HL tapi terlepas...bz uruskan mr husband yang baru balik

Dalam kol 4 camtu aku makan roti coklat (coklat tu!)
Pastu petang dalam kol 6 aku makan nasi himpit + kuah ikan + air teh tarik

Dinner aku tak amik apa-apa cuma minum tea mix dan air sebanyak yang mungkin...oh aku lupa sukat banyak mana air ku minum..

Coach aku call tanya progress...hari khamis ni dia suh gi timbang...dup dap dup dap...badan rasa kempis sikit esp tang perut...tapi berat tatau la...turun ke tak...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device