25 September 2011

Day 3: Herbalife

Posted by MamaShiLa at 11:39 AM
Day 3

Breakfast:
Shake: 400 ml air + 3 scoop F1 + 1 scoop F3
300 ml air + Teamix
Air 2L

Lunch:
Mee Hoon Soto 
300 ml air + Teamix
Air 2L

Snack:
3 keping hi-fibre biskut (114 kCal)

Dinner:
Shake: 2 scoop F1 + 1 scoop F3
300 ml air + Teamix
Air 1.5L

Semalam portion utk F3 aku amik 2 scoop tpi aku dah kurangkan jdi 1 scoop selepas baca info kat blog Adieha..keperluan protein aku hanya memerlukan aku consume 1 scoop only..dan utk F1 punya intake siang aku pakai 3 n malam aku buat 2 hanya untuk penjimatan semata-mata...hehe...mahal ooooo..so aku berjimat cermat...harap2 berat dpt turun wpun aku berjimat..lepas tu dpt info lagi utk aku yg breastfeed mom ni xle consume teamix banyak2 sgt...min sekali sehari je..so mulai esok (Day 4) aku nak amik sekali sehari je...

Semoga aku berjaya harung hari esok
Motivasi untuk hari ni:
Bersabarlah..untuk kurus memerlukan masa yang panjang!!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device