27 February 2011

Mac pon tiba...

Posted by MamaShiLa at 11:52 AM
MAC
datang lagi...

Bulan Mac memberi makna dlm hidup aku n family sementelah...

Birthday hubby : 28 Mac
Birthday Iman: 29 Mac

Biasenya hadiah utk Iman senang je....semua mak dia belikan semua dia terima...yang suami aku ni payah sikit...jangan harap la nak surprise2...so bila dh paham hubby aku x suka surprise2..so setiap kali menjelang b-day aku tanya la dia..nak hadiah apa...biasanya aku akan tanya..pastu apa brg yg dia nak aku akan pilih ikut kaler kesukaan aku...

So, this time aku tanya la smlm..tau dia jawab apa?

dia nak

...
..
..
.
dia nak ni..


Ade ke?
Entahlah apa dia duk pikir...agaknya fasa skang tgh nak beli benda alah ni tuk umah br kami..jadi x terlintas kat pikiran dia nak hadiah apa...haha..sian laki aku...byk ngak pikir...

Kesimpulannya..dia cakap...x tau nak apa lagi..semua cukup setakat ni...cukupla aku nak bagi dia anak lagi end of this year...itu hadiah lagi bermakna katanya...

Owh...mentik-mentik jugak laki aku...

3 comments:

W.R.W.A on February 27, 2011 at 12:59 PM said...

hehhe... nak yg jenis ceramic ker jenis dr gold tuh?? hehhe..

ashra on February 28, 2011 at 10:53 PM said...

nak tambah nak tambah..besday aku 18 mac ok.hahaha.

hehe.hubby ko tgh semangat rumah baru la tu. =)

ibunaznoy on March 1, 2011 at 2:20 PM said...

byk sgt mikir ye,hehe...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device