10 February 2011

Suami saya balik hari ni!

Posted by MamaShiLa at 8:56 AM


Mood C.I.N.T.A pagi ini..
Semalam saya sudah tido dgn lena diulit intan...
lepas beberapa hari x ble lelap...
Dan semalam sblm tido dah pamper myself dgn menjahit manik...


Oh pagi-pagi waktu nak hantar Adam ke skool hr ni..terdgr lagu ni...Mood cinta masyuk....!!


Lagi best ku rasa kalau pompuan yg nyanyi lagu ni...
Dato Ct ke nyanyi..mesti lagi lembut n mendayu2...

Oh aku dh merapu..

Yeyeh...hari ni suami sy balik!!

Semangat nak habiskaN kerja pon dah meningkat 300% sbb nak balik jumpa dia...

Ni lirik lagu ni...full video x jumpala..tapi layan..

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu



Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu



Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa




Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya




Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu





Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa


Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya








Dah dah....merapu-rapu je aku ni...

Back to work!!!!

Gambar waktu ngan SSP dulu...calculator teman setia!!


Sila jangan muntah di sini...sila muntah di tandas terdekat anda...ngeh ngeh





5 comments:

farah fauzi on February 10, 2011 at 9:56 AM said...

ada gambar masa muda2..teringat plop maser dulu2..huhu..laling..baju i macam mana status...

aimi shaniza on February 10, 2011 at 2:08 PM said...

so sweet .......... suka entry ni :) chomel

irmafittaputri on February 10, 2011 at 2:47 PM said...

sweet....ttba trgt boyfren kt utm...hehe AKA en suami

Hanis MY on February 12, 2011 at 1:54 PM said...

soo sweeettt mesti campur2 dgn gambar zaman bercinta, apapun selamat bergumbira di samping hubby k... baby baru shila dah tahu gender ke? hopefully gegurl...hanis jugak belum ada rezeki tlg doakan eh...

ashra on February 17, 2011 at 6:49 PM said...

salam shila.
thanks atas doa dan sokongan sebelum ni.. =)

btw,aku pun suka anuar zain.tp lagu baru ni belum sempat aku hayati.duk dengar gtu2 je.
bila tgk lirik,uhhhh...sangatla tersentuh.

nak dedicate kat hubby aku gak leh?hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device