03 October 2010

I was spotted!

Posted by MamaShiLa at 2:23 PM

Seseorang telah men"spot" gambar saya dalam galeri gambar....
tapi semua gambar yang tak semenggah...
layan...
Ni waktu mula-mula berkhidmat...dah lupa apa nama bengkel ni...

Sewaktu bengkel pengajaran dan pembelajaran...
Sungguh ku tak perasan waktu ni...semewek mukaku....

Ni plak tgh dgr keynote speaker...hihi..juga muka tak semenggah...

Jadi, lepas ni kalau agak-agak dalam event korang attend tu ada photographer...bersedialah dan sentiasa senyum..hihihi...


2 comments:

ashra on October 4, 2010 at 8:19 AM said...

hehe..ok la tu shila..
muka shila pun mmg manis semulajadi pun.. =)

MamaShiLa on October 4, 2010 at 4:00 PM said...

ololo ashra....manis? herm...nnt nak kena tgk balik mana tang manis tu...anyway thanx.... :p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device