05 October 2010

Masuk paper

Posted by MamaShiLa at 12:50 PM

Entry menyampah buat sesetengah orang...hehe...
Beberapa program yang ku attend telah di"publish"kan dlm paper...jadi kufikirkan lebih baik diabadikan dlm blog ni...nnt dah pencen tua tua seksok..leh review balik wat kenangan...walaupun kehadiran diriku dlm gambar2 ni cuma cenonet je...tapi buat insan kerdil ini...ia amat berharga untuk dikenang....

Sewaktu Majlis Anugerah Malim Ilmu 2010..majlis ni memberi penghargaan kpd semua penyelidik yang berjaya mempublishkan research mereka..saya dapatla satu... :)

Yang ni plak Anugerah Perkhidmatan Cemerlang...sebagaimana entry sblom ni kan...Alhamdulillah....dah dapat, nak kekalkan pulak payah kurasakan...tapi insyallah...akan ku cuba...

Kalau kawan-kawanku ade terbaca entry merapu2 dulu...ha...inilah penyebabnya...hihi...saya duk menguruskan program ni...dari awal sampai ke kemuncak program...sewaktu merapu2 tu selalu terpikir kalau program x jadi ke hapa ke...skrg program dh setel...teruja plak rasa bila ade jugak masuk paper pasal program ni... gambar-gambar cantik kat Pulau Perhentian sila tgk kat sini..

Itu saje buat kali ini....daaaa...

2 comments:

ashra on October 5, 2010 at 3:39 PM said...

wahhh..terasa segala usaha dihargai kan..
good job! =)

MamaShiLa on October 5, 2010 at 7:18 PM said...

:))))) thanx ashra!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device