27 October 2010

Blog Research

Posted by MamaShiLa at 11:07 AM
Hari ni some of my students yg buat PITA dgn saya telah membuat pembentangan progress projek dorang...Opps...PITA adalah Projek Ilmiah Tahun Akhir 
yang mana dorang kena hasilkan satu projek penyelidikan pada tahun terakhir dan mesti lulus sebagai syarat bergraduat...

Ape yg sy nak share di sini ialah...
One of my student bgtau saya dia ada ada buat blog berkenaan progress dia menyiapkan research tersebut..
haiyaakkk...
apa perasaan?
mestilah bangga...!

Ini link blognya anothercoconutstory

my research concern skrg ialah on waste material yg boleh kita benefitkan utk tujuan2 tertentu...

bangga bila ada pelajar appreciate apa yg dia buat...bukan semata-mata for grading..

That's all..sekadar berkongsi.. 

3 comments:

mamaaerish@eb on October 27, 2010 at 11:53 AM said...

wow... klass gitewww... ;p

IzanJay on October 27, 2010 at 10:00 PM said...

Wow that's great!kak Izan pun ada buat blog pasal perjalanan PhD ni..tapi dah lama tak update.phew..!

ashra on October 28, 2010 at 1:49 AM said...

hehe..harusla bangga kan =) ..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device