25 September 2010

Contest Lebaran Si Manja

Posted by MamaShiLa at 4:43 PM
Semalam hari cuti yang perlu bekerja..
Hari ini hari cuti yang memang cuti..
Jadi inilah masanya untuk update blog n terpikat pula untuk masuk contest ni...

 Sesiapa yang berminat leh join kat sini..KLIK UNTUK JOIN
Due datenya pada 5 Oktober 2010 ni...so cepat-cepat cari momen yg paling seswai n join k!

Dan..inilah momento raya yang dirasakan sesuai untuk contest ni...

Alkisahnya..kami ingin mengambil potret family pada pagi raya pertama tu...dah siap2 posing...si Adam dan Iman plak camera shy...jadi kitorg pon suruh dorang tunggu kat tepi...mama n papa nak amik gambar berdua je lah..bila dorang tgk kami berdua duk sebuk2 nak pose...aishhhh....dtg lak merengek2 nak join sekali tapi dgn perasaan yg amat sedih...hihihihihi...dan jadikla gambar ni....Adam dh muka ala-ala nangis [Adam x qualified masuk contest sbb dah berumur 4 tahun...] n Iman la yg terus uwaaaaa [Iman - 1 tahun 6 bulan..so leh la join contest ni kan...hihi]

Itulah ceritera disebalik gambar ini..

Mama pertaruhkan Iman untuk contest ni
Nama: Engku Iman Engku Ahmad Rizani
Umur: 1 tahun 6 bulan
Status?: Anak kandungku..merangkap anak kedua daripada 2 adik beradik
Pengirim: Pastilah ibunya...MamaShila

Teruja masuk contest ni sbb sama jugak spt Kak Yong..mamaShila pon teringin sgt nak botol susu weego cam kat dlm gambar ni...cantikkkk kan?

Selain dari kecantikannya...Apa kelebihan botol Weego ni tuan-tuan dan puan-puan?
1. Ianya dibuat daripada kaca yang bebas BPA..BPA ni sebenarnya adalah satu bahan yang biasanya akan dikeluarkan apabila sesuatu permukaan plastik bertindakbalas dengan air panas..maka side effectnya sgtla negatif...[tak nak cerita panjang kat sini...ibu-ibu cari sendiri ye...]
2. Yang kaler-kaler tu adalah silicone sleeve yang membalut botol kaca supaya senang anak-anak nak pegang dan halang botol drpd pecah

Itulah diantaranya kelebihan botol Weego ni...

Tapi kalau takde rezeki menang botol Weego ni...menang menan Fisher Price atau Baju raya MIKI pon mamashila suka gak!

Okie dokie...itu sahaja utk kali ini...
daaaaa...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device