15 December 2011

Gila Tunic!!

Posted by MamaShiLa at 11:54 AM
Aku nak influence korang, my dear blogreaders...jom shopping tunic...variety of colors...cun dan menutup aurat....itu penting!!

Sila abaikan model yang tak pakai seluar ni...hehe...klik pada gambar untuk paparan membulatkan mata..
Kenapa best shopping kat sini sbb baju yang simple yet sangat lawa and yang paling penting harga yang sangat berpatutan...meh beli kat sini...


Sekali lagi diingatkan..aku tidak dibayar untuk mempromosi syarikat tersebut...just wanna share because i care for you!!

3 comments:

farah fauzi on December 15, 2011 at 4:16 PM said...

laling..aku suka kaler pink pink yang bawah sekali...labuh tak dengan aku..?

dari insan rendang tak berbuah..wakaka

MamaShiLa on December 16, 2011 at 10:40 PM said...

Babe...mu kena cek measurement kat website dia deh....

Amsyahril Syahril on April 4, 2013 at 11:40 PM said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device