20 January 2011

Alkisah Saham

Posted by MamaShiLa at 10:05 AM
My readers...korang join apa apa saham dok?
Kami ada la juga beberapa...
ASB - pastilah kan...semua org ada..
Public Mutual - masuk juga..ikut org...
dan macam-macam lagi

yang aku nak cite kat sini...saham terbaru yg lelaki itu join

Pchem

baru lg launching bulan lepas...

skrg ni tgh melonjak naik dum dam dum dam...
lelaki itu pon sama...bukak tenet...bukan pchem...lain mcm dah aku tgk...

pastu tadi tgh aku syok buat kerja...tiba 
tet tet tet..
ada sms..

ingatkan nak tanya rindu ke tak...

hihi...

tengok-tengok...

"Ayang, cuba cek pchem jap..."

huhuhuhu...

Angau dah lelaki itu...

Sebenarnya seriously aku x paham benda alah saham ni..yang aku tahu update buku...hahaha...nak baca thread pasal saham pon malas..nak memahami lagilah...banyak lg benda lain nak kena paham...hehe

Gambar mokcik google

Agaknya macam ni la kot expression org yg untung main saham ni...
Kudoakan lelaki itu dpt untung...sebagaimana yg diharapkan...rezeki anak baru kami...Insyallah..amin ya robbal alamin...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device