17 November 2011

Gyro Bowl: Selesai satu masalah...

Posted by MamaShiLa at 8:51 AM
Cuba teka...apakah benda alah ini?
Nak share ngan kengkawan yang beranak kecik sepertiku, belilah Gyro Bowl ni..kita pun tak runsing lagi..bekas ni dia boleh rotate 360 degree meaning kalau anak-anak kita nak golek macamana pon makanan dalam tu takkan tumpah...unless kalau kita letak air la kan...meh tgk Adam n Iman bergaya ngan bowl masing-masing..


Olololo...buat-buat malu plak Adam ni...

Cewah mama suh posing...serius plak muka dia..
Close up..masa ni aku letak milo balls..
ada tumpah sikit sebab milo tu kan bentuk bulat-bulat...
senang bergolek...

Kat bawah ni demo Gyro bowl...silakan play..









Sebenarnya aku tak dibayar pon untuk promosi benda alah ni..cuma ak bgtau kawan-kawan...bekas ni leh jugak selesaikan masalah kita...tak yah runsing makanan tumpah kat atas karpet, lantai atau meja..bekas ni aku beli kat sini sila klik dgn harga RM16 je...tapi kalau ada leak sikit2 tu adatlah kan...hehee...

1 comments:

ashra on November 17, 2011 at 9:32 AM said...

tq shila!..
hoyay..aku nak beli jugak!...

sgt kewl...hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device