16 May 2011

Kenapa Blog macam Ting Tong!!

Posted by MamaShiLa at 10:22 AM
Kecelaruan
Beberapa hari lepas blog selalu under maintenance kan
Pastu time-time cenggini la masa nak update blog
Masa dia tak nak bt maintenance bz memanjang nak update

Tapi yang sadisnya
Aku takleh nak reply komen kat entry
Pastu sblm ni entry yg aku baru post pasal b-day Adam ada 4 komen
Dah la nak reply komen tak bleh..
Hari ni bukak dari 4 komen tinggal 1 jek..
Aiseh..
Tak paham..
Kenapa blog jadi ting tong gini?

Harap-harap lepas ni tak jadi lagi..sayang komen tu!!

2 comments:

irmafittaputri on May 16, 2011 at 11:06 AM said...

tu laaaa...aku buat giveaway..ttba ilang...post lagi...nampak gaya cam xde orang nak coklat free..sgt keciwa...tak aci betul blogger ni...time nak bg giveaway buat camni

MamaShiLa on May 16, 2011 at 12:23 PM said...

Irma ko kena try banyak kali..frust betul aku x dpt baca komen entry bday adam...tak tau sape komen...huahua

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device