05 April 2011

Handphone problem

Posted by MamaShiLa at 12:49 PM
I am facing a problem with my hp
grrr..
Itu tandanya duit mesti mau keluar lagi
Mana satu pilihan kalbu...


Meleleh air liur..

Tapi aku mampu beli yg ni je..

Ada jual lg ke skang ah?
Zaman UTM dulu..yg ni paling canggih..hari-hari tukar casing u!!




3 comments:

irmafittaputri on April 5, 2011 at 3:17 PM said...

buah blackberi atau pun buah epal..i masih tidak mampu..kalau mampupon...duet skrg banyak mengalir ke arah lain...masih menggunakan brand cokia..asalkan internet rm99 unlimited usage ada leh maen tenet guna hphone/link modem ke laptop...bill telefon rm150 untuk calling2 ada..sudah memadai...bila la en suami nak hadiah kan...seperti picture di atas ni...haihhhh..en suami..

farah fauzi on April 5, 2011 at 6:11 PM said...

tunggu iphone-8 deh..

diyana said...

hari2 tukar casing.hahahahaha.... (+_+)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device