17 April 2014

Latest edition

Posted by MamaShiLa at 11:07 PM
Latest edition la sangat...a quick update...badan penat dan letih tapi takleh tidur...maka update la blog ni just nak tempek gambar rumah terkini year 2014 sebelum ia hilang dari memori phone nih...dushhhh

Alhamdulillah lepas dah dapat CF dapat buat porch



Alhamdulillah. Semuanya dari Allah.
Abaikan rumput kering tu nnt kita back for good kita janji kita jaga alam sekitar...

2 comments:

Irma Putri on April 21, 2014 at 3:33 PM said...

wah nampak lain bile dh de porch... xnampak clearla pn shila... kena pakai panorama view nak kena cover 360" view..hahaha tak pun aerial view..cantik sgt..

Dewi Aja on October 25, 2015 at 8:32 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device