31 January 2012

Hate this!

Posted by MamaShiLa at 8:21 AM
Dah lama tak update tapi tiba-tiba update dgn rasa marah dan terkilan. Yes. This is true. My husband and I were very dissapointed when somebody has disturb our privacy and belonging...bila harta orang dibuat seperti harta sendiri..inilah jadinya..kesedaran diri berada pada tahap minimum. Kesian...why oh why...entry ni jugak untuk peringatan diri sendiri..please sedar diri di  mana tahap dan kemampuan kita..sigh.....semoga benda ni tak terjadi pada kami...dan kepada orang-orang yang berkenaan tolonglah...janganla terlalu mendongak ke langit..nanti jatuh tersungkur sakit sangat tau....

2 comments:

irmafittaputri on January 31, 2012 at 9:19 AM said...

sabar dear...org tu kufur nikmat tu...moga rezki korang bertambah rahmat..die tumpang share je tu

MamaShiLa on January 31, 2012 at 12:09 PM said...

thanx irma...entahlah...semoga kita semua sentiasa berada di bawah rahmatnya...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device