22 November 2010

Anniversary Giveaway By Ana Suzana

Posted by MamaShiLa at 2:51 PM
Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan 
yang ke- 6 buat 
Ana Suzana
pemilik blog CaHaYa CiNtaKu

dengan itu..saya dengan rasa malu-malu ingin join contest ini..malu sebab terlambat dah ni...terjah2 kat blog ana  tadi tgk dah seramai 95 contestants yg join...harap2 ana terima lagi la ye...as long as x capai tarikh tutup lg kan....

Terima kasih pada kawan ex-UTM ku...irmaputri-cupcake kerana sudi mengetag daku...

Inilah banner bersempena giveaway yg Ana adakan...sungguh touching bak kata org putih...

Korang nak join tak?
Jomlah kita meramaikan lagi giveaway ni...syarat2 nye senang je..Ana ni..kot ye pun..buatla susah2 sikit..buat karangan ke...pantun ke...ekeke...

Ini la syarat2 yg kumaksudkan senang bangat:

1. Keutamaan bg yg jadi followers blog Ana...yg takde blog pun boleh gak jadi follower, just create google akaun jer...

2. Copy paste entry ni balik dan letak banner ni kat sidebar korang bg yg ada blog..yg takde blog korang email je ye...

3.Tag 2 org kawan anda..

4. Yang dah join, sila letak link kat komen entry tersebut ye...untuk ana buat terjahan...ana cakap takyah wish apa2pun...nak wish pon leh gak {sempat lg ana buat lawak...hehe}

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 26 November jam 11.59 mlm nnt..

dan yang paling best sangat pasal giveaway ni....ialah mestilah hadiahnya kan...sungguh pemurah Ana ni...hadiah yang dimaksudkan ialah Tudung Pearl Haya yang menjadi idaman kalbu ramai wanita....secantik tudung sebegitulah cantik harganya!!!
Inilah hadiah yang dijanjikan Ana...

Hadiah utama: P2-M

Hadiah kedua: P2-M

hah? mcmana? korang telan air liur tak?
Gulp...
Silalah join ye....ekeke

Dengan itu, saya ingin tag kawan2 ku yang comel ini...
1. Ashra
2. Farah

Nak cite serba sedikit tentang perkenalan ngan Ana...
Ana tak kenal sy pon...
Sementelah saya ni sedang membina rumah jadi saya selalu jugalah membeli majalah berkisar tentang rumah termasuk majalah Dapur Impiana..
tiba-tiba di suatu hari...
terbeli lah majalah ni...

Dapur ana telah menjadi cover page bagi majalah tersebut...lepastu nak dijadikan cerita saya pon mulalah "Like" Dapur Impiana di facebook...
dan tiba-tiba Ana telah memberi komen terima kasihnya pada page fb tersebut...saya pon apalagi terus request utk menjadi friend Ana...dan tidak disangka2 saya telah diterima...dari situ jugalah sy mengenali blog CaHaYa CiNtaKu..semakin hari semakin saya jatuh cinta ngan blog ana..suka membaca pengalaman ana menjaga anak2..dan yg paling sy suka ialah part mengubahsuai rumahnya...adoyai...rumah ana sangat adorable...saya cuba menegur ana menerusi fb dan mengomen di blognya...ternyata Puan Ana Suzana memang la baik hati...n very down to earth...sbb mmg Ana tak kenal saya tapi bila saya tanya Ana soalan2 berkisar rumahnya dan blognya..Ana jawab dengan ikhlas...siap jemput sy ke rumah terbukanya waktu hr raya dulu...saya rasa sgt rendah diri...thanx ana sebab sudi berkongsi esp perihal rumah...

Akhir sekali, saya ingin ucapkan Selamat Ulangtahun perkahwinan ke-6 buat Ana..saya mendoakan semoga kehidupan Ana sekeluarga sentiasa dilimpahi Limpah dan RahmatNya dengan kasih sayang yang tidak berbelah bagi dan silalah tambah anak lagi!!!! ekeke...

Inilah dia Ana..bersama Alisya...si kecik yang suka main masak-masak...pic dicuri dari fb..ekeke..mohon ampun ye ana...

Itu saja...
kalau ade rezeki dapat tudung mahal yang free! hehe...

4 comments:

ashra on November 22, 2010 at 6:02 PM said...

shila,thanks for tangging me.nak sgt join..tp sgt bz pindah rumah,kemas rumah..ni pun curik online jap je.hehe.

insyaalah kalu sempat,kita join k?kalu tak sempat,sori ek.next time,sure kita join sesama lg..

btw,gud luck!)

bun_nee on November 23, 2010 at 8:58 AM said...

jenguk sini

MamaShiLa on November 23, 2010 at 9:24 AM said...

ashra..dh pindah ek....sian ko...dh sarat2 kena lak berkemas...mesti baby nnt rajin ikut mak dia ngemas hehe...ok ashra...selamat duduk umah baru k...jgn wat kije berat..slow2 mengemas tu...

bun_nee...salam jenguk...hehe

Ana Suzana on November 28, 2010 at 12:09 AM said...

entry yg sgt2 panjang dan terharu ana membacanye.. so sob sob.. kita kwn2 kannn.. ^_^

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Mama Shila Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device